fredag 31 augusti 2012

Update about no update!

Hej allihopa! Jag har fått förlängt på jobbet! Jag får typ bara förlängt en vecka i taget, vilket suger, men igår fick jag förlängt två veckor! Woho!
Jag har varit dålig på att uppdatera det senaste. Det är nämligen såhär att vår stationära familjedator, som jag tidigare berättat är den värsta datorn som finns, har gått och bestämt sig för att det är dags att byta nätverkskort. Detta betyder att man inte kommer ut på internet på den. Därför har vi bara en dator, förutom min lillebrors skoldator, och det är en gammel laptop som jag vägrar att sätta mig vid. Så.
Men idag kommer min pojkvän och jag bad honom att ta med sin laptop, så ikväll skulle det kunna vara så att jag uppdaterar. Annars kanske ni får vänta tills jag köper mig min egna dator, vilket jag kommer göra när jag får min nästa lön. Den kommer den 15de så det är ju inte farligt långt kvar!
Tills dess får ni nog klara er utan mig. Men jag läser era bloggar i min iPhone och kommenterar dem ibland.
Puss på er!


I got some problems with computers and network connection right now. I might not be able to update in another two weeks.
Sorry but i can't really do anything about it.
Hugs and kisses!

2 kommentarer:

 1. Grattis till två veckor extra på jobbet!

  Tråkigt det där med datorn. Skaffa ett nytt nätverkskort så länge i alla fall? Lätt värt en hundralapp eller två i väntan på att du köper en egen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Ja, det har du rätt i. Jag ska prata med mamma om hur hon har tänkt göra med datorn, så får vi se hur det blir :)

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com