fredag 7 juni 2013

Enchanted Polish "I Am The Walrus" (pic heavy)

Jag tänkte att jag skulle vara med på Kerstins Holofredag idag! Ni hittar som vanligt regnbågarna på hennes blogg, Skimmerskuggan. I arkivet hittade jag detta underbara lack från Enchanted Polish. Det är från kollektionen Imagine som är inspirerad av The Beatles, och lacket vi ska titta på heter I Am The Walrus.
Varning för bildspamm!

Regular desktop lamp


In the sun
Japp, massor av bilder idag! Jag älskar det här lacket som om det vore min bebis. Det är ett multikromt lack med brunbronsguldig bas som skiftar till rosa och grönt i extrema vinklar. Jag vet knappt hur jag ska förklara det för er. Det är så vackert! Och holografiskt också, så klart, även om holoeffekten är något sparsam. Det gör inget, tycker jag, för jag älskar det iallafall.
Formulan är lite tunn och rinnig, men det är lätt att applicera iallafall.
Enchanted Polish is cruelty free
according to their website.
Please read my
"Animal Cruelty" page
for more information.
Tre lager plus topplack.


I'm participating at Kerstins Holofriday today! You can find more rainbows at her blog Skimmerskuggan. In my archive I found this awesome polish by Enchanted Polish. It's from the Imagine Collection which is inspired by The Beatles, and this polish is called I Am The Walrus.

Yep, lots of pictures today! I love this polish like it was my baby. It's a mutichrome polish with a brown-bronze-gold base that shifts to pink and green in extreme angles. I can't hardly describe this for you. It's so beautiful! And holographic, of course, even if the holo effect is a bit weak. It doesn't matter though, 'cause I love it anyway.
The formula is a little thin and a bit runny, but it's easy to apply anyway.
Three coats plus topcoat.
I am the eggman, they are the eggmen, I am the walrus, goo goo goo joob!
I love this song!

20 kommentarer:

 1. Det här är så vackert! Jag är så glad över att jag äger det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Det är helt sinnessjukt vad vackert det är!

   Radera
 2. Mysko att döpa en Beatles-kollektion till Imagine eftersom Imagine är en Lennon-låt. Jaja. Har inte lyckats lägga vantarna på de där lacken, till min stora besvikelse. Beatles/Lennon-fan som jag är. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vänta lite! Det har jag inte ens tänkt på! Det var ju knäppt. Jag lyckades lägga vantarna på dom från Harlow & Co, men jag hade en jäkla tur. Jag hade precis satt mig vid datorn och så får jag mail om att de var back in stock. Då var jag snabb! :')

   Radera
 3. Namnet är mer skumt än vad nagellacksnamn brukar vara men lacket är snyggt:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det beror väl på hur man ser det! Eftersom det är döpt efter en låt av Beatles med samma namn, så är det ju inte riktigt lika skumt!

   Radera
 4. Åh, vackra bilder. Det här får jag nog spana in framöver. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag att du ska, jag hade gärna sett dina bilder på det!

   Radera
 5. Ojojoj så fint! Jättekul att se!

  SvaraRadera
 6. Jättefint! Dessutom är jag väldigt svag för flaskorna...

  SvaraRadera
 7. Alltså det här lacket ska jag äga någon gång!

  SvaraRadera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com