måndag 24 juni 2013

MIYO "Mars"

Förlåt för att jag har försvunnit från bloggen igen! Det har varit mycket att göra nu, så jag har liksom inte haft tid. Nu är jag hos min bästis och på onsdag åker vi till Bråvalla. Jag kanske kan blogga ifrån mobilen under festivalen, om ni skulle vilja det? För jag tänker minsann måla mina naglar när jag är där! Så det så! Annars har jag några inlägg i arkivet jag kan slänga upp. Om ni vill. Det här är ett sådant inlägg.


Lacket jag ska visa idag heter Mars och kommer från budgetmärket MIYO. Jag har sett att många av MIYO's lack är felmärkta, och detta brukar heta Grape, vilket alltså är fel. Mars heter det!

Jäklar vad svårt det var att fota! Mars är ett lila lack med skimmer i brågrönt. Skimret gör att det kan uppfattas som duokromt, men jag känner ungefär så som jag gjorde med Rimmel Zenith i vintras, att skimret inte riktigt blandas med basen, utan ligger mer ovanpå, vilket gör att det inte känns som ett duokromt lack.
MIYO is cruelty free
according to this conversation 
on their swedish facebook page
Please read my
"Animal Cruelty" page
for more information..
Det är snyggt iallafall. Och formulan var bra. Jag minns inte att den var dålig iallafall. Två lager, kanske tre. Jag kommer inte ihåg. Topplack har jag iallafall!
The polish I show you today is called Mars and comes from the budgetbrand MIYO. I've seen that a lot of the MIYO nail polish bottles are mislabelled, this one is often marked as Grape, which is wrong. Mars is the name!

Crap, this was hard to capture! Mars is a purple polish with shimmer in blue-green. The shimmer makes it look a bit duochrome, but I feel like I did with Rimmel Zenith this winter, that the shimmer doesn't really blend with the base, it's more on top of the base. Because of that, I can't really call it a duochrome. It is pretty though. And the formula was good. I don't remember anything bad, at least. Two coats, might be three. I don't remember. I do wear topcoat though!

8 kommentarer:

 1. Jaa Mars har jag också, absolut ganska svårfotat haha! Snyggt! :)

  SvaraRadera
 2. Himla fint lack! Ännu finare naglar du har, perfekt längd och form. Jag har skött mina rutiner lite dåligt på sistonde vilket har resulterat i avbrutna naglar, buhuuu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina börjar äntligen komma på fötter igen efter ganska mycket slarv. Men tack så mycket :D

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com