torsdag 24 november 2011

MNY 749

Inlägg från förra bloggen.

Detta är minsann ett superhärligt lack som jag fick köpt i Norrköping! Åh vad MNY 749 är fint!

Som någon kanske lägger märke till så är bilden lite bättre än vad jag brukar lägga upp, vilket beror på att jag befinner mig hos kära Jenna och kommer göra det ett tag nu. Och Jenna har ju en systemkamera och är superfotograf, haha!

I alla fall, back to the polish! På bilden ser nagellacket lite kallare än vad det är, tror jag. Just nu sitter jag i ett kök med fruktansvärt varma färger och varmt ljus, så nagellacker skriker som en pippifågel på en liten kvist på Gran Canaria! Man blir verkligen varm i kroppen av färgen.
Färgen av en smält sol som blandats med glädje och sedan vispats med citronskal för att hällas ner i en flaska för att sedan målas på hela världens naglar! Dock är det tunt, eftersom det är ett jellylack.


Med andra ord, vill du ha en liten solstråle av lycka i ditt liv? En stråle som dessutom ser ut att smaka som den godaste citronisglassen en varm sommardag? Är det vad du behöver? (Vem behöver inte det?!)
Köp isåfall detta underbara nagellack som man bara vill äta upp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com