fredag 23 mars 2012

Depend 058

Koooompiiisaaar! Idag pausar jag Depends vårkollektion och går på ett annat lack från Depend, som jag hittade i min mammas badrumsskåp. Hon har 5 lack. För någon månad sen hade hon 3. Jag tror jag påverkar henne lite.
I vilket fall, här har vi alltså mammas lack, nummer 058!
Metallic-ljuslila med prismatiskt glitter.
Jag skiter i att skriva något vettigt här och lägger in en bild till, så skriver jag en rad efter den bilden. Eller några rader.
Ser ni vilket fint hologlitter det blir! Jisses. Och jag tänker inte ens skriva om det, för det metallic-ljuslila lacket som ser grått ut ibland har en annan sida, som jag helt hade missat innan, även fast jag skruvat och granskat flaskan flera gånger förr.
Det är inte bara ett lite halvmesigt, fast fint, lila lack med prismatiskt hologlitter, det är nämligen duokromatiskt också. Kolla själva!
Vad är detta liksom! Grönt! Harregud, vad jag har stirrat på detta hela dagen. Jag tror att detta är det första duokromatiska lack jag använder. Visst är det galet?

Hur som helst, det är alltså ett lila lack med metallic-duokromatisk finish med prismatiskt hologlitter. Eller?
Jag har fortfarande lite svårt med vissa finishar, så rätta mig om jag har fel!
Duokromet är dock lite svagt, men fint är det. Jag är nöjd med lånet, trots att det inte täcker förrän det 3-4 lagret. Jag har 4 lager + 2 Seche Vite. Det är slätare än det ser ut, vill jag lova.
Formulan var annars jättebra. Det torkade snabbt och det var inga problem alls att få det jämnt.
Hurra för ett lättmålat Dependlack!

4 kommentarer:

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com