måndag 2 april 2012

Depend 299

Hej kompisar! Jag har haft en helt sjukt jobbig vecka, men jag hoppas att denna veckan blir bättre och att jag hinner blogga mer. Här kommer i vilket fall det sjunde lacket i Depends vårkollektion, nummer 299.
Körde två bilder på en gång. Tänker börja med att berätta att detta lacket fotades i fredags och jag målade det i måndags, så det håller riktigt bra. Lite tipwear, men inget märkvärdigt.
Färgen är gråblå med en liiten lila ton, en skön neutral färg.
Formulan var jättebra, lätt att få jämnt och, här kommer något riktigt spännande, det täcker med ett lager. Åh vilken lycka det är!
Det är alltså ett one-coater krämlack i en skön färg, klart som atten att jag bar det hela veckan. Jag blev inte trött på det förrän på fredagen när jag bytte. Men jag har som sagt inte haft tid till att ens orka tröttna på något lack förra veckan, och jag visste att det skulle bli så, så detta lacket var som gjort för förra veckan.

Helt sjuk värt 25 kr, vill jag lova.

2 kommentarer:

  1. Finfint! Det ser mycket blåare ut på dig än på mig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, mina bilder blev väldigt blåa, men jag tycker minsann att det var lika fint på dina bilder :)

      Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com