fredag 27 april 2012

Skoluppgift om nagellack

Hej kompisar! Jag tänkte fråga er en sak. Det är nämligen så att jag gör en historia uppsatts om nagellack, och undrar om ni skulle vara intresserade av att ta del av den när jag är klar? Vilket borde bli på söndag när den ska vara inlämnad.


Just nu är jag i Ugglarp där jag och min familj har vår husvagn, så nagellack bjuder jag inte på förrän tidigast på onsdag, om jag inte har någon bild på datorn. Men tills dess kan ni titta på denna videon, som jag länkar till, om nagellackets historia.
Här är länken.
Videon är från UR och är gjord för barn, men jag lovar, den är himla rolig att titta på!


Här är min lillebror när han sitter på 
en sten/ett berg i Ugglarp. Så himla fint!

2 kommentarer:

  1. Ja, vad roligt. Jag läser gärna den när den är klar. Önskar att jag hade kommit på den idén när jag skulle skriva min uppsats. Jag skrev om kristaller och healing, otroligt flummigt. *fniss*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men åh! Kristaller och healing som är så kul och intressant! Jag har lite stenar hemma som jag tycker om jättemycket. Någon av stenarna skulle göra så man får bättre naglar, tror det var Onyx, men jag är osäker.

      Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com