tisdag 8 maj 2012

W7 "Orange Dazzle"

Hej igen vänner! Visst är det komiskt att när jag skriver ett långt inlägg om att jag inte har tid att blogga, då har jag en stund över bara någon dag senare! Här kommer ett ganska kort inlägg, med Orange Dazzle från W7!
Bilderna är gråa eftersom blogspot är dumt och jag orkar inte redigera bilderna två gånger, så klicka på dem istället så är de nog bättre.
Orange Dazzle hade jag på naglarna för några veckor sedan, och det är så himla fint. Det är gult glitter, som ibland ser lite grönt, ut i en orange jellybas. Allt glitter satt som en klump på botten av flaskan så jag slängde i en kula, eftersom det inte fanns någon i flaskan från början.
Jag har tre lager på bilderna om jag inte minns fel, och två eller tre lager överlack, tror minsann det var två. Förbaskat fint var det och jag kan inte klaga på formulan, om jag inte minns fel där med. Jag gillade det, det passade mig, eftersom jag älskar orange!

Nu ska jag ha psykologilektion, puss och kram!

Förresten, ser ni skillnad på färgen på de små bilderna jämfört med den stora? Den stora blir så grå! Åh vad ledsen jag blir.

4 kommentarer:

 1. Grå? Tycker den ser ok ut. Lacket var ju galet fint. Det här ska jag försöka komma ihåg att beställa någon dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jasså? Det kanske bara är min dator som är knäpp, eller jag som överdriver. Haha!
   Ja det är jättefint! Man vill ju bara äta upp det, haha!

   Radera
 2. En anledning att jag bytte från blogspot är just att färgåtergivningen blev knas ibland, helt på måfå. Det tar liksom udden av färgerna beroende på bildstorlek, och det går inte att kontrollera.. jag säger bara wordpress! <3

  Förresten svampbob! http://www.kelliegonzo.com/2012/05/rescue-beauty-lounge-spongebob.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag blir så ledsen eftersom jag nyligen skaffade blogspot, just för att kunna få ett bättre upplägg i en nagelblogg, så bara förstör dem allt! Dumma blogspot.

   Åh, jag har sett dem, helt amazing! Synd att jag är fattig gymnasieelev och de kostar en del. Men efter sommarjobbet och skatteåterbäringen måste jag nog köpa dem!

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com