torsdag 28 juni 2012

Tankar jag tänker ibland

Hej alla fina människor!
Som ni kanske förstått är jag en ganska tankspridd tjej och jag ägnar många timmar åt komplicerade och skruvade tankebanor.
Idag tänkte jag dela en med er!

Ni som har en skönhetsblogg, händer det att ni tänker på att ni kanske stöter på era läsare när ni är ute och går, handlar eller är på semester? Eller kanske till och med stöter på en annan skönhetsbloggare?
Det gör jag! Tänker att jag kanske råkar träffa någon alltså. Och då vill jag vara extra noga med hur jag beter mig och hur mina naglar ser ut, men ibland blir det ju inte som man tänkt sig.
Som idag. Jorå, tänker jag, jag hinner måla naglarna och denna kombinationen borde bli skitsnygg! Nej det blev det inte. Jag börjar om.
Men vad gör man då när man inser att det är en kvart kvar tills jag måste gå till tåget? Jo, man tar första bästa one-coater och målar naglarna, stressigt som fan, och inser att detta blir skit. Inte nog med det, man struntar i att få bort flakiesen man har kvar på hela fingrarna och kletade i nagelbanden.
Vad händer sen?
Jag sitter nu på en buss med flakies överallt (plockade bort en från överläppen innan) och skitfult nagellack, och åker igenom Sverige till Norrköping.

Det är såna här stunder jag tänker att jag nästintill borde stöta på någon, och det är såna här stunder jag verkligen inte vill stöta på någon. Men, nu spelar det ju inte så stor roll eftersom alla vet nu hur hemska naglar jag har, i skrivande stund.

Hur är det med er? Brukar ni tänka att ni ska stöta på någon? Vem och när?

2 kommentarer:

  1. Så tänker jag hela tiden... Men du hade underbara naglar idag så no worries!! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Aww, tack kära du! Dina var också jättefina! :DD

      Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com