fredag 27 juli 2012

Depend 2036 "Ocean Green"

Kära vänner! Holofredag igen, woopwoop! Veckan har varit så himla varm och jag har svettats så mycket på jobbet. Harregud. Här har vi ett av Depends holografiska lack från deras holografiska.. serie? Jag tänker nog kalla det för serie eftersom det faktiskt står "Holographic" på flaskorna. Anywaaaaaaay, här är nummer 2036, som råkar ha ett namn (WOHO!) nämligen Ocean Green. Det får man veta om man googlar.

In the sun

Yep, lite konstigt antal bilder idag. Spelar väl ingen roooll, bara jag som är prefektionist typ. Och längst ned kommer en till bild. En på min ena boob. Fast inte naken. Ah. Ni får se.

Åh, blir ni inte sugna på dessa klubborna från karamellpojkarna? Det blir jag. Jättesugen.
Nagellack var det! Just det. Här har vi alltså Ocean Green i två lager. Vackert som attan, även om jag inte lyckades fånga regnbågarna så bra. Jäkla skit att vi har värsta sol och min kamera är dum. Fy.
Två lager alltså. Inte svåra att måla alls! Lacket lägger sig där det ska och torkar snabbt.
Färgen är alltså någon typ av ljus turkost/teal/aquafärgad nyans med scattered holo. Grönt tycker jag inte att det är men jag tycker om det jättemycket.
Kostar 50 spänn, som vi alla vet. Och det är förfasen asdyrt. Jag tänker snåla på mina droppar vill jag lova. Och ja, jag har filat ner mina naglar ännu mer. Om jag vill ha några kvar får jag ha dem korta ett tag nu. Dumma jobb.
Nu ska jag ut i soooleeen!Dear friends! Holofriday again, woopwoop! The last week has been so freaking hot and I've been sweating so much at work. Oh dear. So, this is one of the swedish(?) brand Depend's holopolish from their holographic.. series? I will call it a serie because the bottles are labled with the text "Holographic". Anywaaaaaaaaay, this is number 2036, and it also got a name (WOHO!) which is Ocean Green. The name is not labled on the bottle, so you'll have to google the number to know the name.


Yep, got a weird amount of pics today. Doesn't matter, but I'm kind of a perfectionist.

When I look at this polish I get cravings for these lollipops, the blue ones of course. Big cravings.
Nailpolish, yes. That's what I was going to write about. Two coats of Ocean Green. Beautiful like crazy, although I couldn't capture the rainbows that well. I've got a crappy camera.
Two coats, easy application! The polish stays where you want it and dries fast.
The colour is some kind of light turquoise/teal/aqua-coloured shade with scattered holo. I can't say it's green but I really like it alot.
This little bottle of 5ml costs 50SEK (≈ 7$ or 6€) which is daaaarn expensive.
And yes, I have filed down my nails again. I needed to, if I want to have any at all. Stupid work.
Now it's time for some sun!!! (And a pic of my boobie)
Om jag var Mrs Data så hade jag matchat Ocean Green med en såndär karamellpojkarna-klubba i färgen blå, om jag hade haft någon, annars hade jag matchat med min bikini!

If I were the swedish nailblogger Mrs Data I would have match Ocean Green with one of those blue lollipops, if I had one, otherwise I would've matched with my bikini!

12 kommentarer:

 1. Jag hade ingen sån klubba. Matchade mot en karaff/tillbringare från IKEA som är flitigt använd här hemma. ;)

  SvaraRadera
 2. Haha! Ja, min bikini är flitigt använd den senaste veckan också, och jag tyckte minsann att de matchade rätt bra :D flitigt använd den senaste veckan, det låter fruktansvärt äckligt när man pratar om kläder. Tur att jag bara slängt på den en stund på kvällen efter jobbet!

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder på et väldigt fint nagellack. Och dina naglar ser fantastiskt fina ut, har jag sagt det? Fin form!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack kära du! Jag börjar tycka att de är fina när det är korta också! :D

   Radera
 4. Ett av de allra bästa dependholosarna! Jättefina bilder du fått till!

  SvaraRadera
 5. Vackert vackert!!! Jag köpte alla dependholosarna direkt när de kom och har bara testat tre. Usch jag känner mig så dum för det, inte för att jag köpte alla utan att jag bara testat 3. Men men, det ska väl bli en tid för mina dependholos också. Ocean Green är jag sugen på för den är så snygg, men jag har så många otestade holos och Jade och Layla känns lite mer spännande tyvärr. Det här är dock ett skitfint lack och bra matchat med din bikini. Förresten tycker jag att det är jättefint med korta naglar så det tycker jag inte att du ska va ledsen för. Får du ha lack iaf? Det fick inte jag ha på jobbet i 14 månader, det var hårda tider det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Layla och Jade är ju fantastiska! Jag äger dock inga, men jag planerar att införskaffa mig några så småningom.
   Åh, 14 månader?!! Harregud! Ja, jag har ju turen att jag får ha nagellack. Jag städar bara så det är väl ingen som stör sig på roliga naglar då. :D

   Radera
 6. Vackra bilder på ett mycket vackert lack! Tycker den havsgröna färgen är så fin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Färgen är fantastisk! Så himla vacker :D

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com