lördag 11 augusti 2012

H&M "Purple Glitter"

Hej allihopa! Mer än två veckor sedan sist, men jag är så trött efter jobbet. Ingen skola har jag kommit in på heller, så på måndag ska jag fråga om jag får jobba kvar på Ringhals. Ett jobb är bättre än inget, right?
Idag bloggar jag ifrån min lillebrors skoldator, en MacBook! Jag fattar inte ett skit, jag är obviously en PC-girl. Även om datorer är ett annat intresse som tilltalar mig en del så är det inte det vi ska prata om idag, vi ska prata om nagellack! Idag (hela veckan) har jag burit ett lack som heter Purple Glitter, köpt på H&M. Det är ett minilack och kostar 9,90 eller något. En tia alltså!
Bilderna är tagna under dag två, när jag kom hem från jobbet, där av lite tipwear osv.

In cloudy window light
Jag tycker att mina bilder är lite för exponerade på sina ljuspunkter. Man ser inte glittret så bra. Strunt samma. Här har vi Purple Glitter. Jag tror jag hade tre lager, för att jag hade råkat få en lite kalare fläck på en nagel och därför drog jag över alla med ett lager till. Jag hade alltså klarat mig med två lager.
Lacket är lila men om det är en blå eller röd underton kan jag inte uttala mig om. Ibland tycker jag att det är lila med blå underton och varmt guldigt glitter som ibland gnistrar i rött. Ibland tycker jag att det är lila med röd underton och kallt guldigt glitter. Ibland tycker jag att det går mot brunt och brons, ibland är det bara lilalilalila. Svårdefinerat. Det är i vilket fall lila med guldigt glitter.
Jag gillar det ibland, men sen tycker jag att det påminner som sårskorpor till färgen eller så upplever jag att jag bara helt enkelt ser smutsig ut.

Mina naglar chippar like crazy just nu. På båda händerna. Därför kanske jag behöver klippa ner naglarna helt snart. Kanske idag.

Finns detta kvar i någon H&M butik som du springer förbi så köp det!
Och vill ni se fler bilder, som dessutom är fantastiskt vackra så kan ni spana in NailMail-Karin på Vacker & Underbar som la upp bilder på lacket i måndags! Direktlänk till det inlägget här.
Spana även in NailMail när ni ändå håller på.Hey everybody! More than two weeks since last post, but I'm so tired after work. I have not been accepted to any school, so I'll just ask to stay at my current summerjob. A job is better than no job, right?
Today I'm bloging from my little brother's school laptop, which is a MacBook! I don't understand it at all, so I'm obviously a PC-girl. Even thought computers are intresting, we're not going to talk about that, we're going to talk about nail polish! Today (all week) I've worn a polish called Purple Glitter bought on H&M.
The pictures are taken durin day two, after I came home from work. That's why I have some tipwear and such.

I think my pictures are a bit overexposed, because you can't really see the glitter in the lightspots. Whatever. Here's Purple Glitter. I think I put on three coats, because I had a bald spot on one nail, so I put on another coat on all the nails. I had done just fine with two coats.
This purple is so hard to define. Sometimes I think it's purple with a red undertone and cold golden glitter, and sometimes I think it's a purple with blue undertones and ward golden glitter that sometimes even sparkle in red. Sometimes I think it's just pure purplepurplepurple with golden glitter.
I don't know if I like it or not. Sometimes it makes me feel dirty, sometimes I feel pretty.

My nails are chipping like crazy right now, so I might have to cut them down soon. Maybe today.

Check out Vacker & Underbar for more photos. She writes in swedish though, but you can allways look at the gorgeous pictures! Here's a link to her post.

6 kommentarer:

 1. Alltid kul med billiga lack! Det påminner rätt mkt om ett OPIlack om jag inte är alldeles vimsig, ett från Miss Universe-kollektionen. Fint men inte hundra min tekopp. Och självklart är det bättre med vilket jobb som helst, nästan iaf, än att va arbetslös.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är lite som Sminkan när det gäller lila tror jag. Det är fint, men inte så fint att jag trivs i det och vill bära det länge. Ändå bar jag detta i en vecka!
   Ja, jag hoppas på att få vara kvar :)

   Radera
 2. Tänk vad man kan hitta för en tia :) Det ser jättekul ut och just att nästan alla kan ha råd med lite vardagslyx gillar jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gillar minsann jag med! Och att det finns så varierade färger, nyanser och finishar att välja på, det gillar jag!

   Radera
 3. Det här är verkligen jättefint. Har själv letat efter det men inte hittat :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det fint! Synd att du inte hittat ett själv :(

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com