lördag 19 januari 2013

Makeover, typ.

Hej allihop! Idag ska det hända grejer här på bloggen! Jag har tänkt syssla med massor av saker, till exempel ska jag uppdatera mitt spreadsheet, skriva information om cruelty free'a nagellack, uppdatera länklistan, skriva ett inlägg kanske, och så tänkte jag kanske till och med göra en ny header och bakgrund. Eventuellt.
Och medan jag håller på ska jag även fixa nail art sunday inlägg och swatcha nagellack. NAGELDAG!
Så, om bloggen börjar se lite konstig ut så behöver ni inte oroa er!

Vad ska ni göra idag?
För att inlägget inte ska bli jättetråkigt så bjuder jag på två iphonebilder. På den ena fastnade jag med håret i moppen på jobbet, och den andra är en manikyr som ligger och väntar i arkivet.Hey everyone! Some things will change on the blog today! I've planned to get things done, like update my spreadsheet, write a page about cruelty free nail polishes, update the blogroll, maybe write a post, and maybe even create a new header and background. Maybe. And while I do that I will also fix a nail art for nail art sunday and swatch nail polishes. NAILDAY!
So, if the blog starts to look a bit weird, then you won't have to worry!

What are you doing today?
I've posted two iphone pictures so this post doesn't look superboring. The first one is a picture of me when my hair got stuck in...the floor cleaning thing at work. And the other one is a picture of a manicure that is lying and waiting in the archive.

9 kommentarer:

 1. Låter riktigt roligt med en nageldag ^^ Vi har vilodag här hemma men såklart har jag hunnit fixa lite nya nagelbilder och annat roligt till bloggen så man har lite nya inlägg i fraktiden vid behov nu när vi håller på att flytta och alt som hör till men ska jag ut på långpromenad med vovven :P

  Måste bara fråga vilket lack har du på den bilden? Grymt härligt ser det ut att vara!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill inte spoila massor, men det är ett multikromt nagellack med multifärgat glitter över. Det kommer inlägg med det snart!

   Radera
 2. Förresten jag har precis gjort om min design och har tänkt skapa en länk lista med andra nagel nördar och skönhetsbloggare då jag älskar att hitta nya bloggar och att tipsa andra så jag undrar om du vill göra ett länkbyte? ^^,

  SvaraRadera
 3. Jag har faktiskt träffat Cactus idag. Mycket nagelsnack och mycket trevligt. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gud vad spännande! Jag träffade NailMail-Karin en gång, jag var så himla nervös! Det var en spännande upplevelse!

   Radera
 4. Jag har lackat lite och försökt bota en envis huvudvärk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lacka är ju alltid trevligt, men huvudvärken lät inge vidare.

   Radera
 5. Fin hårfärg! Och superfräsigt lack!

  SvaraRadera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com