tisdag 23 april 2013

Gift Haul! (with macros)

Innan jag börjar vill jag bara ställa en fråga. Gillar ni inte gästinlägg? Jag hade fått uppfattningen att folk tyckte det var roligt och spännande med gästinlägg, men Jennas inlägg har inte fått en endaste kommentar. Det gör mig ledsen faktiskt.
Men bara så att ni vet, så kommer Jenna få blogga fler gånger, för jag tycker att hon också ska få visa upp sina naglar!

Before I start this post, I would like to ask you something. Don't you like guestposts? I thought that people thought guestposts are funny and exciting, but Jennas post didn't get one single comment. It makes me sad, actually.
But, just so yo know, Jenna will write mote posts, 'cause I think that she deserves to show off her nails too!


Idag tänkte jag visa ett paket jag fick för två veckor sedan ungefär. Jag har lärt känna en tjej från England på Instagram (@martinajsongren heter jag!) och frågat henne om hon kunde få tag på Max Factor Fantasy Fire. Visst kunde hon det! Sen gick det ganska lång tid innan hon fick skickat paketet. Sen gick det ännu längre tid innan det kom fram. Men åh, vilken överraskning! Eftersom hon tog så lång tid på sig att skicka paketet hade hon stoppat ner massor av andra saker också, men jag har bara tagit kort på nagellacken. Längst ner har jag lagt in en bild från Instagram med allt jag fick! Nu ska ni få se!

Today I'm going to show you a package I got almost two weeks ago. I've gotten to know a girl from England through Instagram (@martinajsongren is my name!) and I asked her if she could find Max Factor Fantasy Fire for me. Of course she could! Then it went quite a long time before she send me the package. Then it went even more time before I got it. But oh dear, what a surprise! Because it took so long before she sent me the package, she sent me a lot of other stuff to, but I've only photographed the nail polishes. In the end of this post I've added a pic from Instagram with all the stuff I got. Take a look!


L.A. Colors Color Craze Star Light & Sassy Sparkle
17 Nail Polish Nightshade & Risky Red

Barry M Instant Nail Effects #311 & #316

Max Factor Fantasy Fire x2 + Missguided Splash Misslead

Max Factor Fantasy FireClick here to go to this picture!

12 kommentarer:

 1. Åh så mycket kul.
  Jag har missat gästinlägget, förlåt.
  Jag brukar försöka kommentera, men har missat hennes tyvärr.
  Jag känner igen några märken från det haul jag gjorde när jag köpte av min vän som ska flytta utomlands.
  Max Factor Fantasy Fire ser underbar ut verkligen, den skulle man ha...:-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du! Inte behöver du säga förlåt! Du är förmodligen den som kommenterar mest i hela svenska bloggvärlden. Var jag än tittat så är du där med dina supersnälla kommentarer. Det gör en väldigt glad!Jag blir iallafall glad!
   Om du får chansen att skaffa Fantasy Fire så ska du minsann göra det!

   Radera
 2. Mycket roliga grejer där!

  Det här med gästinlägg... jag tror att folk uppskattar att läsa dem men det tar ett litet tag innan man "lär känna" nån så att man känner att man vill kommentera. Jag tror inte att det hör till vanligheterna att folk kommenterar första inlägget de läser på en blogg de just hittat heller. Man behöver känna in stilen på bloggen lite innan man vet hur man ska formulera sig och sådär. Och nu är det ju på sätt och vis en "ny blogg" inuti din blogg iom att det är en ny skribent. Så jag tror det kommer med tiden! Ge det ett par inlägg till så bryter vi snart isen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ännu en gång för dina visa ord. Vad skulle jag göra utan dig?
   Jag tänkte inte alls på att ni inte känner Jenna. Jag har ju skrivit lite om henne ibland. Åh, snart kanske hon får mer kommentarer än vad jag får! haha!

   Radera
 3. Ååååå... Fantasy fire. *dreglar*
  Jag gillade gästinlägget men är överlag dålig på att kommentera just nu. Dig blogg är dock en av få jag fortfarande läser varenda ord i med stort nöje. Basattduvet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är helt lugnt! Jag blir så glad över att du läser <3

   Radera
 4. Åhh vilka fina lack "avis"

  SvaraRadera
 5. Jag gillar gästinlägg i måttlig mängd och kan ärligt säga att jag inte hunnit läsa Jennas inlägg. Ligger grymt mycket efter med min bloggläsning.

  SvaraRadera
 6. Gästinlägg är kul i allmänhet men för min del har jag precis börjat ett nytt heltidsjobb och har förinställt blogginlägg för egen del så det har gått på lågvarv senaste veckorna :/ vilket härligt paket du fick för övrigt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så kan det ju vara ibland! Ja, visst var det underbart!

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com