fredag 3 maj 2013

The Odd Ones: Depend 124 + IsaDora Graffiti "Subway Green"

Det här är inte en speciellt bra dag. Jag har inflammation/infektion i mitt tandkött och eftersom jag äter pulsdämpande medicin, på grund av biverkningar av min AdHd medicin, så kan jag inte äta värktabletter med ibuprofen. Så jag har låtit bli med den pulsdämpande medicinen i tre dagar nu, så jag ska kunna bli av med värken i käften, vilket visar sig tydligt idag. Jag har hög puls, och så fort jag gör någonting så sätter hjärtklappningen from hell igång. Och skakar gör jag, massor. Och tandköttet värker fortfarande en del.
Så jag skriver inte massor idag, för jag orkar inte.
Idag visar jag en kombination som jag brukade ha förr när jag hade korta naglar. Inte alls något jag tycker är speciellt snyggt idag dock. Depend 124 toppat med Subway Green från IsaDoras så kallade Graffiti lack.
Regular desktop lamp


I've asked Depend if they're
cruelty free or not, and they
said that they do not test
on animals, but they do not
know if their subcontractors
is cruelty free.
Please read my
"Animal Cruelty" page 
for more information.
Depend 124 är ett orange krämlack. Jag gillar det, även om jag har flera dupes eller nästan dupes av det. Det har bra formula och pigmentering.
Subway Green är ett krackelack. Behöver jag säga mer? Det är grönare än vad bilderna visar. Och inte snyggt, om inte man gillar krackelack förstås. Men det tror jag inte att så många gör nu för tiden?
Två lager av 124, ett lager Subway Green och topplack.


This is not a good day. I have an infection in my gum and since I eat a medication that slowes down my pulse, because of side effects of my AdHd medication, I'm not allowed to eat painkillers with ibuprofen. So I haven't taken my pulse pills for three days, so I can get rid of this ache in my mouth, which evidenced today. I have a high pulse, and as soon as I start to do anything I get palpitations from hell. And I'm shaking, like crazy. And my gum still hurts.
So I won't write so much today, 'cause I don't have the energy for that.
IsaDora is cruelty free
according to their website.
Please read my
"Animal Cruelty" page
for more information.
Today I want to show you a combination that I used to wear when I had short nails in the past. Not something that I like today though. Depend 124 with Subway Green from IsaDora's so called Graffiti line.

Depend 124 is a orange creme polish. I like it, eventhough I have a lot of dupes or almost dupes of it. It has a good formula and pigmentation.
Subway Green is a crackle polish. Do I need to say anything els? It's greener that the pictures shows. And not pretty, if you're not into crackle polishes of course. But I don't think that many people like them now days?
Two coats of 124, one coat of Subway Green and topcoat.

9 kommentarer:

 1. Du har så jäkla snygga naglar, att de klär i allt! Nog för att jag fortfarande kan tycka att crackle manis kan vara roligt i rätt kombinationer, men annars är de inte direkt högt upp på min lista.

  Hoppas inflammationen går över snarast, så du kan återgå till att få känna dig normal.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh, tack kära du! Dina naglar är ju helt magnifika! Ja, visst kan de vara lite spännande i rätt kombinationer, men för det mesta är de ju inte mycket att hurra för.

   Radera
 2. Eg håper det går betre med deg snarast - så ille det må være å måtte velge mellom to medisinar ein treng.
  For min del, når eg er stressa/sjuk/irritert/etc. hjelp det å sitte stille og lakkere neglane - det er nesten som meditasjon. Håper det hjelpte for deg også.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, att måla naglarna blir man ju alltid glad av :')

   Radera
 3. 124:an gillar jag. Har den också. Och det där med krackelering. Njae, det känns inte riktigt så kul längre.

  SvaraRadera
 4. Jag har två krackeleringslack och har bara testat det ena. det är ingte för mig tror jag. Men jag måste erkänna att jag gillade din mani, den piggar upp på något vis :)
  Hoppas inflammationen i tandköttet släpper snart, jag håller en tumme för det.

  SvaraRadera
 5. Vem hittade på cracklelacket egentligen? Känns som ett skolexperiment som gick fel. Fast det tilltalar mig ändå på nåt sätt, lite som selleri. Äckligt men jag blir sugen på det.

  SvaraRadera
 6. Manikyren kändes väldigt retro på något vis. Dock kändes Subway Green väldigt blå men kan tänka mig att underlaget framhäver den så. Har själv lacket men har bara testat det mot grön bakgrund och då känns det också grönt. :) Hoppas käken läker, har själv haft massor problem med det så lider med dig.

  SvaraRadera
 7. Hoppas du mår bättre rara!

  SvaraRadera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com