torsdag 2 maj 2013

The Odd Ones: Tiger Nail Polish 45

Jag har långhelg, mitt i veckan. Idag är det min andra "lördag", och jag har varit i stan och köpt både det ena och det andra. Ni ska få se flaskbilder på de nya lacken jag köpt idag, och ni ska även få flaskbilder på Hologlam. Men Hologlam vill jag nog försöka ta i både min vanliga lilla lådstudio och i solljus. Så en annan dag mina vänner!
Idag tänkte jag visa ett lack som jag köpte på lågpriskedjan Tiger (eller TGR) som ursprungligen är en dansk kedja. De har nagellack för 20 kronor, så jag köpte två i somras. Det ena har jag redan visat, och det gillade jag! Så idag får ni se ett udda märke, eller ett "inget märke". Nummer 45 står det i botten iallafall!
Regular desktop lamp

Gult krämlack är vad vi tittar på. Det har en liten droppe grönt i, och är inte ljus nog för att vara en pastell. Det hade inte en speciellt rolig formula. Randig och eländig. Och så luktar det konstigt. Men jag tycker ändå att det är rätt fint, och jag gillar gula lack!
Jag bär tre lager och topplack på bilderna.
I don't know if this polish
is cruelty free.
Please read my
"Animal Cruelty" page
for more information.


I have a long weekend in the middle of the week right now. This is my second "saturday", and I went to the city today and bought some stuff. You will see bottle shots of the polishes I bought, and you will also see bottle shots of Hologlam. But I want to photograph Hologlam in my regular little boxstudio and in sunlight. So another day my friends!
Today I will show you a polish that I bought on a low-price-market called Tiger (or TGR) this summer. I bought two bottles, and I've allready showed you one. This one is 45!

Yellow creme is what we see. It has a tiny drop of green in it, and it's not light enough to be a pastel. It did not have a fun formula. Streaky and stuff. And it smells strange. But I do think it is pretty nice, and I like yellow polishes!
I wear three coats and topcoat on these pictures.

5 kommentarer:

 1. Det här var faktiskt en helt ok gul, jag som har så svårt för gult annars. Men den var fin. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar gult, men bär det på tok för sällan. Man blir ju glad av gult! :D

   Radera
 2. Jag har en väninna som älskar TGRs lack. Det här har jag inte sett henne bära dock... Och det är nog lite fel gul färg för mig tror jag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är en speciell färg, men jag gillar den!

   Radera
 3. Jag ÄLSKAR verkligen detta lack. Måste anstränga mig för att inte välja detta lack för ofta och lämna mina andra lack oanvända, haha. Men jag håller med om att formulan är kass, skulle vilja se ett liknande lack till högre kvalitet.

  SvaraRadera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com