fredag 7 juni 2013

Sunshine Award (in swedish only)

Åh, vet ni vad? Jag har världens bästa läsare. Era kommentarer på mitt förra inlägg gör att jag orkar med allt lite bättre än tidigare. Någon dag efter att jag skrev inlägget bröt jag dock ihop totalt. Bråvalla bokade Paramore. Åh, jag var så arg och ledsen, jag kände mig så himla lurad! Men sedan tog jag mig samman och bestämde mig för att jag tänker faktiskt inte missa det här. Så nu har jag bokat biljetter och spenderat mellan 10000-15000 på att kunna åka på festival och se Paramore med min bästaste bäste vän. Men nu har jag fått tillbaka på skatten, så nu känns det bättre!


Jag har fått en så kallad Sunshine Award av underbara Michaela som driver bloggen Beauty By M, fast jag tycker nog att hon borde kalla den Beauty Like M, if you know what I mean. Tack så himla mycket! Michaela är en helt fantastisk tjej som jag har fattat ett enormt tycke för. Det kan vara för att vi båda är djurvänner, vegetarianer, tycker om tatueringar och piercingar, är galna i nagellack, gillar att sticka ut och helt enkelt bara klickar, så att säga. Hon är så himla snäll, söt och rar och har en superbra blogg! Åh, vi ska minsann ta en fika någon dag, det kan jag lova. <3

Reglerna för den här utmärkelsen är följande:
* Tacka den som nominerat dig. En självklarhet!
* Lägg ut utmärkelseloggan på din blogg.
* Dela med dig av 7 fakta om dig själv
* Nominera 5 eller fler bloggar som inspirerar dig.


Sju fakta om mig själv alltså. Okej, då kör vi!

  1. Jag börjar känna mig vuxen. Alltså, jag kommer aldrig bli vuxen, men helt plötsligt börjar jag klara av att gå upp i tid på morgonen, jag kan tvätta själv, jag börjar bli bättre på att hålla ordning på mina grejer och jag känner att det kanske börjar bli dags att flytta hemifrån. Ja, jag vill ha mitt eget hem där jag kan få plats med all min skit, istället för att behöva trycka in allt i ett litet rum.
  2. Jag har spenderat en massa pengar på Paramore vinyler det senaste. Snart har jag alla, förutom singlarna. Vad jag vet om iallafall. Jag älskar dom allihop! Jag äger dock ingen vinylspelare.
  3. Jag älskar punk. Inte bara musiken, utan stilen också. Jag blir jätteinspirerad av punk! Det är så tufft, galet och obestämt. Jag älskar det!
  4. Jag har svårt att göra mig av med saker. Jag vill spara allt jag någonsin ägt typ. Och jag har så lätt för att börja samla på saker. Så sitter jag där sen, med massor av svampbobprylar och börjar fundera på var fasen jag ska ha det när jag flyttar hemifrån utan att det ska se ut som att jag är galen?
  5. Jag är inte bra på att hålla ordning. Jag börjar bli bättre, men jag har PROBLEM alltså! Förr fick jag i princip panikångest av att städa, för jag visste inte var fasen jag skulle lägga alla grejer. Det gick till och med så långt en gång att mamma fick städa hela mitt rum under en hel helg (!!) när jag inte var hemma, för jag klarade inte av att göra det själv. Kan tilläggas att jag arbetar som lokalvårdare, så mitt jobb är att städa. Dock är det nemas problemas på jobbet, så att säga. Och hemma går det så himla mycket bättre nu! Jag har faktiskt precis städat lite, och det är nästan bara mitt skrivbord som är kaos. För många nagellack som ska swatchas på stickor. Haha!
  6. Jag är för dålig på att blogga. Jag vet att jag skulle kunna ha många fler läsare, även fast antalet läsare inte har någon direkt betydelse för mig, om jag bara bloggade lite oftare. Men så blir det inte så iallafall. Jag är som sagt inte så bra på att hålla i ordning, och planering är en annan sak som jag inte är vidare bra på. Detta gör även att jag inte får saker gjort, som till exempel fixa ny header till bloggen, ny watermark till bloggen, packa upp den sista flyttlådan, fota nya lack, uppdatera mina olika sidor på bloggen, hänga upp gardiner, sätta upp grejer på väggarna och skissa på en ny tatuering.
  7. Jag tycker inte att jag skrev så bra saker här. Jag har funderat på att börja tillverka smycken igen, och visa med matchande nagellack på bloggen. Jag tycker att det är så fint när man visar nagellack och smycken ihop. Det gillar jag! Gör ni det?


Fem bloggar som inspirerar mig!
The manifest - Mona
Det här en en person som jag tycker väldigt mycket om. Mona hade en annan blogg tidigare, och hon var den första som la till mig i sin länklista på sin blogg. Hon var en av mina första följare, och jag kände verkligen att hon stöttade min blogg. Hon tar alltid fantastiska bilder, och annorlunda bilder. Jag älskar varendaste en! Åh kära Mona, du är bäst!

Behöver jag ens presentera Karin? Vi vet väl alla vem bästa NailMail-Karin är? Hon håller i Grön Onsdag, har en sjukt bra livsstilsblogg där man både får se naglar, smink, fotografi, no poo och bokrecensioner, och mer där till! Jag har träffat henne dessutom, och hon är helmysig. Karin är en stark tjej som vågar stå för sina åsikter och som gärna delar med sig om vad som händer i hennes liv. Underbar människa!

Du vill, Du kan - Jennie Lee
MIN BÄSTA VÄN! Behöver jag säga mer? Jag älskar den här tjejen! Jag skulle inte kunna klara av att leva utan henne. Åh, min älskade vän. Hon är helt perfekt. Vi har känt varandra längre än vi kan minnas och vi kommer hålla ihop tills den dagen världen inte finns mer. Så är det bara, det ska vara så. I love you! 

Mrs Data målar naglarna - Jenny
Jag vet att Jenny redan har fått det här awardet(?) men jag ger henne det ändå. Jag älskar Jennys blogg eftersom hon verkligen låter hennes personlighet komma fram i inläggen och hon skriver precis vad hon vill och vad hon känner för. Hon gillar saker som jag gillar (Gleek 4 life typ!) och hon matchar alla lack vilket jag älskar! Jag tänker nästan varje dag "om jag var Mrs Data skulle jag matcha det här med det här" och ibland tänker jag att jag ska börja matcha lite granna på bloggen. Matcha med Mrs Data skulle man kunna kalla det, det hade varit kul. Om Jenny tycker att det hade varit kul då så klart. Jenny är även en av dom som jag känner att jag verkligen klickar med. Du är fin och bra! 

En till bästa vän! Jag och Jessica träffades på gymnasiet och blev vänner nästintill direkt. Ett tag bodde jag i princip hon henne, för jag var där jämt! All the time! Vi gick i samma klass och vi hade så roligt ihop. Jessicas blogg handlar om mat och hon lagar helst all mat ifrån grunden och gärna husmanskost. Hon bor numera i Boden med sin soldat till pojkvän och därför träffas vi typ never. Det suger superhårt. Jag saknar dig snutten! 


Jag hade så gärna velat nominera alla mina läsare, och alla bloggar jag följer, men ja, som ni vet så får jag bara nominera 5. Nåja, jag hoppas att ni inte blir ledsna för det! Puss! <3

13 kommentarer:

  1. Men gullefjun! Nu sitter jag nästan här med en liten lyckotår eller 17 i ögonfransarna. :)
    Du är också himla bra, glöm inte det.
    Matcha med Mrs Data... Hm, varför inte? Bara jag slipper länka. ;) (Varför jag lade ner Blå Måndag kapitel 12)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart slipper du länka! Det är ju jag som ska länka till dig och skriva att jag härmar dig, för att du är så underbar! :'D

      Radera
    2. Du kan vara underbar. :D

      Radera
  2. Smycken och nagellack låter som en härlig kombination! Go for it!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för stödet, jag ska se om jag orkar ta tag i det :')

      Radera
  3. Så roligt att läsa de här inläggen. :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är faktiskt kul! Man lär känna folk på ett annat sätt. :)

      Radera
  4. Det var väl inge fel på det du har skrivit här! Och vad glad jag blir när jag hör att du ska få se Paramore i alla fall. Tänkte faktiskt på dig när sonen läste artistlistan till Bråvalla häromdagen. Hade jag bara kunnat hade jag åkt dit också. Stone Sour är ju där!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh vad rörd jag blir! Jag ska tänka på dig när jag ser Stone Sour då! :'D

      Radera
    2. Gör det :) Jag såg dom på Sweden Rock för något år sedan. Corey Taylor är väl värd att se. En riktig entertainer.

      Radera
  5. Men ÅH VAD FIN DU ÄR!! Vi får se till att vara på samma plats någon gång för en fika! :D Och en kram :D

    SvaraRadera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com