onsdag 17 juli 2013

The Odd Ones: Depend 159

Här har ni mig! Jag har fullt upp hela tiden, känns det som. Jag började jobba i måndags. Och förresten. Jag har några riktigt spännande saker att berätta. Jag kom in på en högskoleutbildning! Jag gjorde det! Det är helt ofattbart! Och igår fick jag och min bästaste bäste vän en lägenhet! Så i november flyttar vi ihop och blir sambos. Det är helt galet!
Jag har inte fotat en endaste nagel på ett tag, så jag ger er ett arkivinlägg till. Nu är dom snart slut.

Jaha, här har vi ett av de udda inläggen som aldrig publicerades, ni vet för ett tag sedan. Så jag slänger upp det nu! Det här lacket köpte jag samtidigt som det gröna från Viva La Diva. Jag köpte det för att bära det på ett silverbröllop i Danmark. Depend kommer det ifrån och heter 159.
Jag fotade lacket efter att ha burit det en dag på jobbet. Det är segtorkat eftersom jag inte har tagit så bra hand om mina flaskor en gång i tiden, så det hann inte riktigt torka innan jag åkte hemifrån. Så. Jag har fula märken i det, men jag orkade helt enkelt inte bry mig, för jag gillar inte lacket så speciellt mycket att jag kände för att bära det länge, eller igen. Inte på ett tag iallafall.
I've asked Depend if they're
cruelty free or not, and they
said that they do not test
on animals, but they do not
know if their subcontractors
is cruelty free.
Please read my
"Animal Cruelty" page 
for more information.
Så formulan skiter vi i. Bilderna förklarar färgen väldigt bra. Två lager har jag, och topplack.Here I am! It feels like I have stuff to do all the time. And I started working again this monday. And by the way. I have some exciting things to tell you. I got in at a university program! I did it! It's unbelievable! And yesterday me and my best friend got an appartment! So we will move in together in november. Totally crazy!
I haven't taken a picture of a single nail in awhile, so I give you another achive post. There's not many posts left now.

Today I have one of the odd posts that never got published for you. So I throw it up on the blog now! I bought this polish when I bought the green one by Viva La Diva. The polish comes from Depend and has the number 159.

I took these pictures after a day at work. It takes time to dry, since I haven't taken much care of my bottles back then, so it didn't fully dry before I left the house. So. I have ugly marks on my nails, but I didn't care 'cause I don't like this polish that much so I didn't plan to wear it for that long. And I probably won't wear it for a long time.
So let's skip the formula part. The pictures shows the color really good. Two coats, and topcoat.

2 kommentarer:

 1. Njae, inget jag skulle springa och köpa direkt.

  GRATTIS!!!Både till att bli sambo och till utbildningen. Du ser allt löser sig till slut. Kommer bli kanonbra det här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns helt underbart alltihop :D

   Radera

I love comments! I read every single one of them, but I might not have time to answere them all. If there is something special you want to ask me, send me an email!
I will delete all comments with links, if they are not related to the post or subject.

colourize-me[at]hotmail[dot]com